Zene kereső
Mikor hallotta a zeneszámot?
óra között

Csak az utóbbi 30 nap adatai érhetőek el.

Napi bölcsesség
“Keress olyan embereket, akik nem gátolnak, hanem erősítenek; akik jó gondolatokra serkentenek, és szelet adnak szárnyaid alá.” (Bob Gass)

Zenei hírek

Rapülők - A Koncert

Mára kialakult bennünk egyfajta elvárás a Rapülők zenekarral szemben. Ha ők aktivizálódnak, az mindig nagyot durran, ezért egyfajta minőségi minimum megfogalmazódik az emberben, ha Rapülők koncertre megy. Amit volt, az viszont inkább a MAXIMUM!   Először is nézzük meg ezt a színpadképet! Még hasonlót sem produkált soha senki hazánkfia. A megszámlálhatatlanul sok ledfal és az öt szintes színpad bármelyik világsztár produkciójában gigantikus látványelem lenne.   Ehhez jön még a sok táncos, akik nagyon jól mozogtak, szóval az összkép csillagos ötös!   Aztán a hang! Berkes Gábor és Szentmihályi Gábor profi zenészek, ennek megfelelően a kilencvenes években kitalált dalokat eredetiben szólaltatták meg. Berkes ráadásul kortalan, pontosan ugyanúgy néz ki, mint huszonévvel ezelőtt! Michel pedig a mai napig tud úgy nyúlni a hangszeréhez, hogy az inspiráló.   Szolnoki Péter, Geszti "magyar hangja" elengedhetetlen kelléke a zenekarnak. Sokat hozzá tud adni a karakteres hangjával, és a Geszti Péter által kitalált rap-beszúrásokkal (egy-egy meghatározott szó beszúrása).
A Hajdú ikrek segítették a vokál szekciót, és míg régen a Szulák Andrea és szegény Somló Tamás állandó vendégük volt, most ezt a szerepet a Tóth tesók, Gabi és Vera töltötték be. Nem mellesleg a Free Your Mind (En Vogue) betétdalként való előadása telitalálat volt, pláne a brutális módon éneklő Tóth Gabitól, majd Vera tette oda magát, aki Christina Aguilerát énekelt, igazán álleesős módon.   Fenyvesi Marciról, bevallom, még sosem hallottam korábban. Egy szerény, alázattal zenélő, tökéletes tudású gitáros, akit nem kell sokat noszogatni, hogy előtörjön belőle az állat. Závodi Attila szaxis pedig egy telitalálat az ilyen show színpadra. Mozog, táncol, könnyedén tolja el a virtuóz szólóit. Akit érdekel a zenekara, keressen rá a Peet Projectre. Amerikai fesztiválokon játszanak, és ufók mind.   Geszti Pétert a végére hagytam. Energikus, tudatos, sikerorientált fickó.  Az a fajta figura ő, aki ha fiatalon nem a magyar nyelv felé fordítja a figyelmét, hanem mondjuk a faipar felé, akkor ma bútoráruházai lennének. Alapos ember, színpadi jelenlét, pr, szövegírás terén egyaránt, aki már megint az akar lenni, ami akkor volt, amikor az akart lenni, ami már volt... Elmondása szerint igyekszik a politikai jellegű témákat kerülni frontemberként. Ennek némileg ellentmond a konferálása (pl. a gázszerelő régen jattot kapott,  ma jachtot). De az óvatos rendszerkritika mellett a Műdal, a Helyi Terminátor, és még jó pár szövege olyan, amit ma már vagy meg sem tudnának jelntetni, vagy végletesen megosztóvá válhatna könnyen.   Gegekből persze a koncerten sem volt hiány. Ott volt egy poén erejéig Dévényi Tibi Bácsi. Ott volt az a Rábaközi Andrea, aki modell, és aki a 23 évvel ezelőtti klipben látott ruhájában ismét táncolt az Ám Láv Jú ütemeire. A zenekar is táncra perdült a kilencvenes évek nagy slágereire, ha ezt nevezhetjük táncnak ...

És igazán méltó módon emlékeztek meg a nemrég elhunyt Somló Tamásról: ikerfiai jelenlétében adták elő akusztikusan és lassan a Nem adom fel című LGT dalt. Remek geg volt a két első-oldalsó szektort teleültetni táncosokkal, egy adott pillanatban nagyon látványos módon kezdtek el mozogni. A telefonnal világítós részt pedig átvette a közönség is, ami szép csillagos ég feeling volt.   Az búcsúzó kérdés az volt Gesztitől: "10 év múlva újra eljöttök?" A közönség tombolt. Már csak annyit kellett volna odaszúrnia: Jövünk! De ez valószínűleg így is lesz.

Anima Sound System

Az állandóan változó és kísérletező Anima Sound System 2017-ben is meglepő dolgokra készül. A hazai elektronikus zenei színtér meghatározó csapata több albumon és produkción dolgozik, miközben az alapember Prieger Zsolt ütős válogatásanyagot jelentetett meg eddigi munkáiból, amolyan életmű-válogatást.       Az 1993-ban alakult, és külföldön is többször sikerrel fellépő Anima Sound System alapítója a közelmúltban töltötte be 50. életévét, ebből az alkalomból Prieger 50 címmel a pályáját áttekintő, energikus album jelent meg a Ko Records kiadásában.
    "Olyan válogatásanyagot akartam összehozni a kiadó kérésére, amelyen az Animával felvett dolgok mellett egyéb projektjeimben is turkálok. A kezdetektől érvényes volt, hogy az Animával tudom a leginkább megvalósítani mindenféle elhajlásomat és zenei gondolatomat, de számomra az Animán kívül is van élet, több projektben voltam benne előtte is. Ahogy öregszem, egyre inkább motivál, hogy kísérletezzem, új dolgokat próbáljak ki, ez a válogatás is erről szól" - mondta a zeneszerző az MTI-nek.
    A Prieger 50 című lemezen a gazdag Anima-életmű néhány jól ismert darabja, például a Shalom, az Evening in Transylvania, a Csillagtalan vagy a Wonder S. Olbricht-remixe mellett szerepel első zenekara, a még a nyolcvanas években működött szombathelyi ÉV, a Németh Gergővel közös dubprojekt, a Dubcity Fanatikz vagy az őstörténettel és technóval foglalkozó Sword and Scythe egy-két dala, valamint olyan ínyencség, mint a Twin Peaks hangmérnöke, Kim Cascone által készített mix a We Strike című számra.
    A lemezanyag záródarabjához, a Weöres Sándor "Mi volnék?" című versét megzenésítő Sebő Ferenc-munkához, a Sebő Együttes felvételéhez készített Prieger-remix videoklipjén az elmúlt hetekben Párizsban és Budapesten dolgozott feleségével. A kisfilmet a közeljövőben mutatják be.
    "Már dolgozunk az új Anima-lemezen, amelyen számos vendégelőadó és producer fog szerepelni. A korábbiaknál keményebb, mégis érzékenyebb, pszichedelikusabb, a kísérleti technót előtérbe helyező, ugyanakkor a vizuálra nagy mértékben építő multimédiás anyagot tervezek több külföldi vendéggel. A munkacíme egyelőre Stockhausen Syndrome. Az egészet azzal tudnám jellemezni, hogy például az egyik közreműködő, Ferenczi Gyuri nemcsak a hangszórókból fog szólni a koncerteken, hanem a vásznon is megjelenik a színpadon. Az anyag legkésőbb nyáron megjelenik, valószínűleg nem lemezformátumban, és minden egyes számhoz lesz filmes megvalósítás, ami kiegészíti a zenét" - fejtette ki Prieger Zsolt.
    Az Anima Sound System új zenekari felállása még alakulóban van. "A csapat alkotói szempontból kibővül, színpadi tekintetben viszont egyszerűsödik". Az Anima nyáron valamennyi fontos fesztiválon fellép, ott lesz például a Szigeten és a Fishing On Orfűn.
    "Meghívást kaptunk az őszi Café Budapest fesztiválra is, amelyen már egy másik anyagot mutatunk be. A rendezvény központi témája Izrael lesz, a terveim között egy prózai szövegeket, Gát János barátom héber verseit felhasználó mű szerepel. Lehet, hogy techno-oratórium lesz, de biblikus produkció is elképzelhető, és külföldi vendégekben, zenészekben és színészekben gondolkodom" - mesélte Prieger Zsolt az MTI-nek.
    Az Anima Sound System 1993-ban alakult Szombathelyen, és Prieger Zsolt mellett Németh Gergely és Prieger Szabolcs játszotta a legfontosabb szerepet az évek során. A zenekar eddig tizenegy teljes stúdióalbumot készített. Állandóan változó stílusú produkcióik különlegességét elsősorban a játékosság, a zene színes szövete, a stílusok keveredése adja. Az Anima modern elektronikus tánczenét játszik, de a reggae és a dub, a hiphop és a pop, a hagyományos dalok és a zenei kísérletek, az erdélyi magyar és a zsidó népzene is jellemzi a csapatot, amelyhez rengeteg rádiós és klipsláger - például a '68, a Tedd a napfényt be a számba!, a Csinálj gyereket! - fűződik.

A Margaret Island bakancslistája

Megismerhetjük a Margaret Island Bakancslistáját!   A csapat 2017 első negyedévében az ország leghíresebb klubjaiban ad koncerteket. A tavaszi turné egyik csúcspontja egy születésnapi koncert lesz május 4-én a Budapest Parkban.   A Margaret Island tavaly nyáron az egyik legnépszerűbb hazai fesztiválzenekaraként bejárta az egész országot. A sikerre való tekintettel most ismét turnéra indulnak, amelyet Debrecenben meg is nyitottak egy teltházas koncerttel. A korábbi és a decemberben megjelent „Bakancslista” című albumuk anyagát hallhatjuk országszerte egy-egy örömzenélés keretében. A repertoárban többek között legújabb slágerük, a „Veled minden” is szerepel, amely már második hete listavezető a Petőfi Rádióban.   A turné végállomása a Margaret Island eddigi legnagyobb koncertje lesz a Budapest Parkban május 4-én, ahol harmadik születésnapjukat ünneplik majd meg a rajongókkal közösen. „Rengeteg olyan dolog történt velünk az utóbbi időben, amiről kiskorunk óta álmodoztunk, így kihúzhattuk a saját bakancslistánkról. Ezekből az élményekből íródtak az új lemez dalai, de vágyaink beteljesülésének tartjuk ezt az országos turnét, és a harmadik születésnapi koncertünket is a Budapest Parkban, amire már nagy izgalommal készülünk.” – nyilatkozta Lábas Viki, énekes.   Margaret Island 2017 tavaszi turné állomásai:   febr. 11.   Debrecen - Roncsbár febr. 18.   Kapuvár – Shop-Stop febr. 25.   Székesfehérvár – Fezen Klub márc. 4.   Kecskemét – TEKA márc. 10. Szolnok – Váróterem 
márc. 11. Kiskunfélegyháza- Rocktár
márc. 16. Nagyvárad – Moszkva Kávézó
márc. 18. Gyöngyös – Start Műhely
márc. 23. Nagykanizsa – Hevesi Sándor Művelődési Központ márc. 24. Veszprém – Expresszó
márc. 25. Kaposvár – Hang-Ár márc. 31. Mosonmagyaróvár – Klub Faház ápr. 01.   Tatabánya – Roxxy Music máj.04.   Budapest Park

Visszatér a Carbonfools

Másfél év szünet után új dalokkal és koncerttel tér vissza Magyarország egyik legsikeresebb zenekara. Április 21-én az A38 Hajón az új szerzeményekkel együtt bemutatkozik a csapat új énekese is.

Tizenkét év sikerszéria után öt nagylemezzel, több milliós Youtube nézettséggel és számos rádiós slágerrel („Hideaway”, „Sunset”, „Clublights”…) a hátuk mögött búcsúzott el egy időre a The Carbonfools a Budapest Parkban. Ahogyan ígérték, nem tűntek el. Most elérkezett az idő, a kiéhezett rajongók nagy örömére új dalokkal és koncertekkel ismét berobbannak a zenei életbe! Őszre egy új album megjelenését is tervezi a csapat a Gold Record gondozásában.

Visszatérő trackjük, az „Oceanfloor”, egy lírai dal a szerelemről és a kitartásról. A zene a megszokott carbonos, 'elektrorockpopfúzió' gitárokkal és szintetizátorokkal, sajátos dallamvilággal...

Clean Bandit turné

A Clean Bandit büszkén jelentette be, hogy amerikai turnéjukon Zara Larsson lesz a sztárvendég.   Azt is hozzátették, hogy az énekesnővel jelenleg is együtt stúdióznak és, hogy Zara elképesztően tehetséges és zseniális élőben is. A turné március 31-én Seattle-ben indul majd Portlandben, San Fransisco-ban és Los Angelesben folytatódik.   De még 2017-ben a Clean Bandit a Sziget Fesztiválon is koncertezik.

Guns N’ Roses: Melbourne-ben megvolt az első problémásabb koncert

Eddig teljesen gördülékenyen haladt a Guns N' Roses Not In This Lifetime turnéja, viszont a február 14-ei melbourne-i koncerten akadt némi probléma, kicsit késett is a zenekar a színpadról. W. Axl Rose mentségére legyen mondva: most kivételesen nem valami hülye allűr, hanem a közlekedés szólt közbe ...   Jelenleg Ausztráliában koncertezik a Guns N' Roses, akik eddig mintacsapatként nyomultak a teljes Not In This Lifetime turnén, Melbourne-ben – ironikus módon az eddigi legnagyobb idei koncerten – azonban félrement pár dolog február 14-én. Most fordult elő először a tavaly tavaszi újjáéledés óta, hogy a banda késéssel lépett színpadra: egy órával csúszott a kezdés. Minderről eleinte ellentmondásos hírek keringtek: rengeteg rajongó jelezte előzetesen a zenekar felé a közösségi oldalakon, hogy még ne kezdjenek, mert a brutális dugók miatt egyszerűen nem fognak odaérni a kiírt kezdésre a Cricket Groundra. Viszont mint a The Herald Sun megtudta, a csúszás nem emiatt történt, hanem mert W. Axl Rose elszámolta magát, és későn indult el a szállodából a helyszínre: mivel ő maga is látta, hogy a csúcsforgalom miatt esélytelen odaérnie, rendőri felvezetést kért, ám a hatóságok némi mérlegelés után megtagadták tőle ezt. Vagyis akár azt is mondhatjuk, hogy a notórius késéseivel egyébként évek óta leszámolt, ezen a turnén sokszor társait megelőzve a stadionokba érő Axl most is mindent megtett, csak éppen nem jöttek össze neki a dolgok ...   További problémát jelentett, hogy a zenekar fő-roadja, McBob Sydneyként köszöntötte a mintegy 70 ezer nézőt a felkonferálásban, ami a közönségnek persze nem igazán tetszett. A tévesztésért Axl utólag a Twitteren kért elnézést, mondván, McBob harminc év óta először bakizott egyet. A koncert a csúszás miatt kicsit rövidebbre sikeredett a szokásosnál, de akárcsak Sydneyben, itt is fellépett velük Angus Young az AC/DC-ből a Riff Raff és a Whole Lotta Rosie erejéig, Slash pedig annyira élvezte a bulit, hogy a végén még egy klasszikus kézenállást is bemutatott a deszkákon, akárcsak a '90-es években. Az anomáliák ellenére a helyi lapok is kedvező hangnemben számoltak be a fellépésről.   Reméljük, az európai nagyvárosokban nem lesznek dugók, mire ideérnek a nyáron... A következő buli február 18-án lesz Adelaide-ben. Európában Írországban kezdenek május 27-én, hozzánk legközelebb, Bécsben lesznek láthatóak július 10-én.

Grammy-díjak 2017

Az idén is kitüntették a zeneipar legjobbjait, a hosszúra nyúló gála azonban több ponton is átfordult kellemetlenbe.      A show házigazdája James Corden volt, akinek sikerült bizonyítania, hogy a sokak által is kedvelt Carpool Karaoke élőben egyáltalán nem működik. A gála legnagyobb nyertesei Adele és David Bowie voltak 5-5 díjjal, miközben Rihanna a 8 jelöléséből egyet sem tudott beváltani, így szomorúan szorongatta a gyémántokkal kirakott whisky-s üveget. Adele kicsit elérzékenyült a koncertje közben, ezért leállíttatta a zenekart és újrakezdte az egészet, de talán még ez sem volt annyira kellemetlen, mint a Metallica Lady Gagával súlyosbított koncertje.      A legjobb új előadó:   Kelsea Ballerini
The Chainsmokers
Chance the Rapper (díjazott)
Maren Morris
Anderson .Paak   A legjobb énekes poplemez:   Adele: 25 (díjazott)
Justin Bieber: Purpose
Ariana Grande: Dangerous Woman
Demi Lovato: Confident
Sia: This Is Acting   A legjobb alternatív zenei album:   Bon Iver: 22, A Million, 
David Bowie: Blackstar (díjazott)
PJ Harvey: The Hope Six Demolition Project
Iggy Pop: Post Pop Depression,
Radiohead: A Moon Shaped Pool   Legjobb popduó/popcsapat előadás:   The Chainsmokers feat. Halsey: Closer
Lukas Graham: 7 Years
Rihanna feat. Drake: Work
Sia feat. Sean Paul: Cheap Thrills
Twenty One Pilots: Stressed Out (díjazott)   A legjobb rockalbum:   Blink-182: California
Cage the Elephant: Tell Me I'm Pretty (díjazott)
Gojira: Magma
Panic! At The Disco: Death of a Bachelor, 
Weezer: Weezer   A legjobb metálzenei előadás:   Baroness: Shock Me
Gojira: Silvera
Korn: Rotting in Vain, 
Megadeth: Dystopia (díjazott)
Periphery: The Price is Wrong   A legjobb rapdal:   Fat Joe & Remy Ma feat. French Montana & Infrared: All The Way Up
Kanye West feat. Rihanna: Famous
Drake: Hotline Bling (díjazott)
Chance The Rapper feat. Lil Wayne & 2 Chainz: No Problem
Kanye West feat. Chance The Rapper, Kelly Price, Kirk Franklin & The-Dream: Ultralight Beam   A legjobb urban contemporary album:   Beyoncé: Lemonade (díjazott)
Gallant: Ology
King: We Are King
Anderson .Paak: Malibu
Rihanna: Anti   A legjobb dance/elektronikus album:   Flume: Skin (díjazott)
Jean-Michel Jarre: Electronica 1: The Time Machine
Tycho: Epoch
Underworld: Barbara Barbara, We Face A Shining Future
Louie Vega: Louie Vega Starring...XXVIII   A legjobb filmzene:   Kémek hídja - Thomas Newman
Aljas nyolcas - Ennio Morricone
A visszatérő - Alva Noto és Szakamoto Rjuicsi
Stranger Things Volume 1 - Kyle Dixon és Michael Stein
Stranger Things Volume 2 - Kyle Dixon és Michael Stein
Csillagok háborúja: Az ébredő Erő - John Williams (díjazott)   A legjobb zenei videó:   Beyoncé: Formation (díjazott)
Leon Bridges: River
Coldplay: Up & Up
Jamie XX: Gosh
OK Go: Upside Down & Inside Out   A legjobb raplemez:   Chance The Rapper: Coloring Book (díjazott)
De La Soul: And the Anonymous Nobody
DJ Khaled: Major Key
Drake: Views
ScHoolboy Q: Blank Face LP
Kanye West: The Life of Pablo   Az év dala:   Hello - Adele Adkins & Greg Kurstin (Adele) (díjazott)
Formation - Khalif Brown, Asheton Hogan, Beyoncé Knowles & Michael L. Williams II (Beyoncé)
I Took A Pill In Ibiza - Mike Posner
Love Yourself - Justin Bieber, Benjamin Levin & Ed Sheeran (Justin Bieber)
"7 Years" - Lukas Forchhammer, Stefan Forrest, Morten Pilegaard & Morten Ristorp (Lukas Graham)   Az év felvétele:   Adele: Hello (díjazott)
Beyoncé: Formation
Lukas Graham: 7 Years
Rihanna Feat. Drake: Work
Twenty One Pilots: Stressed Out   Az év albuma:   Adele: 25 (díjazott)
Beyoncé: Lemonade
Justin Bieber: Purpose
Drake: Views
Sturgill Simpson: A Sailor's Guide To Earth

Lady Gaga a Metallicával egy színpadon

Lady Gaga tovább fokozta: Az énekesnő a február 12-i Grammy-gálán a Metallica-val lépett színpadra.   Gaga hatalmasat szakított a vasárnap esti Super Bowl-lal, amellett, hogy ezerszeresére nőtt a lemezeladásainak száma majdnem rekordot is döntött. Összesen 113,7 millióan nézték az idei, több szempontból is történelminek számító Super Bowl-t, Lady Gaga fellépése pl. minden idők második legnézettebb félidei show-ja lett, a sztárt csak Katy Perry tudta megelőzni...   A Grammy további híreiről holnap!  

Justin Timberlake Oscar jelölt

Az idei Oscar-díj jelöltek közül a "Legjobb Betétdalok" között 2016 legnagyobb slágere, a „Can’t Stop The Feeling” is versenyben van.   A felvétel a Trollok című animációs filmhez készült. A jelöléssel Justin Timberlake olyan illusztris társasághoz csatlakozott, melynek Oscar-jelölt tagjai mások mellett Michael Jackson, Dolly Parton, Stevie Wonder, Barbra Streisand, Irene Cara, Lionel Richie, Celine Dion, vagy az Aerosmith.   Az Oscar szobrokat 2017. február 26-án adják át a hollywoodi Dolby Színházban. A Legjobb Betétdalok mezőnye nagyon erős, hiszen az alábbi dalok vannak versenyben:   Kaliforniai álom – Audition Kaliforniai álom – City of Stars Moana – How Far I'll Go Jim: The James Foley Story – The Empty Chair Trolls – Can't Stop the Feeling  

Snakehips & MØ

A britek egyik legígéretesebb producer duója Dánia legjobban futó énekesnőjével egyesítette erőit - így született meg a "Don't Leave" felvétel a Snakehips és MØ előadásában!     Az új szerzemény azonnal megalapozza az új esztendőt a Snakehips számára, és hát a két brit srác 2016 miatt sem nagyon panaszkodhatott. Először Tinashe és Chance The Rapper közreműködésével megalkották a platina eladásokat hozó "All My Friends" nótát, majd pedig ZAYN énekével rögzítették a "Cruel" dalt, amelynek a klipje átlépte a 20 milliós megtekintést a legnépszerűbb videomegosztó oldalon. Oliver Lee és James Carter népszerűsége a turnédátumaikban is visszaköszönt: olyan fesztiválokon biztosíthatták a talpalávalót, mint a Coachella, a Lollapalooza vagy a Glastonbury, de felléptek az Egyesült Államok, Ausztrália, Európa és Ázsia számos pontján is.     A dán szőkeség, MØ, ugyancsak nem tétlenkedett a tavalyi évben: az énekesnő a Major Lazer kedvenc vendégénekesévé lépett elő, és az olyan slágerek, mint a "Lean On" és a "Cold Water" az egész világgal megismertették a nevét. Ezek után nem volt csoda, hogy az olyan saját dalait, mint a "Final Song" és a "Drum" is nagy örömmel üdvözölte a közönség. Arról már nem is beszélve, hogy egybehangzó vélemények szerint MØ adta a 2016-os Sziget Fesztivál egyik legforróbb hangulatú koncertjét. Az északi lány jelenleg gőzerővel dolgozik a második albumán, amelynek a megjelenését 2017-re ígéri.  

20 éve 10 perc alatt készült a Wannabe

Ugyan az Egyesült Királyságban már 1996-ban kezükbe vehették a rajongók a Spice Girls Wannabe című kislemezét, az Egyesült Államokba csak hónapokkal később, 1997 januárjában jutott el a kiadvány.   Mel B. volt a The Real című műsor vendég műsorvezetője a minap és az évforduló kapcsán természetesen szó esett együttese, a Spice Girls legsikeresebb daláról, a Wannabe-ről, mely minden kétséget kizáróan az év egyik legnagyobb slágere volt akkoriban. Mint kiderült, a lányoknak nem került sok munkájába a nóta elkészítése – alig 10 perc alatt dobták össze a fülbemászó szöveget és dallamot. "Kevesebb, mint tíz percet igényelt a Wannabe megírása és rögzítése.  "Egy régi Shaggy reggae dalt hallgattunk, és szinte egyszerre ötlött eszünkbe a gondolat, hogy csinálnunk kéne egy hasonlóan idegesítő számot. Így szó szerint abban a percben összedugtuk a fejünket: volt, aki a refrént, volt, aki a zenét írta, majd jött az átvezetés és már készen is voltunk" – elevenítette fel a történteket az énekesnő, aki egyébként a mai napig bízik abban, hogy kolléganőivel egyszer még újra összejönnek a Spice Girls név alatt.  Ahogy az már régóta tervben van ...   Spice Girls - Wannabe : https://www.youtube.com/watch?v=gJLIiF15wjQ&spfreload=10 

Elhunyt a Hungária és a Dolly Roll gitárosa

Váratlanul érte a szakmát a Dolly Roll vezetőjének hirtelen halála. Az eMeRTon-díjas Kékes Zoltán (†67) ismerősei szerint jó egészségnek örvendett. A családján és a legjobb barátain kívül senki sem tudta, hogy beteg, és gyilkos kórral küzd. A szervezete csütörtökön feladta a harcot.
Generációk siratják, hiszen oszlopos tagja volt többek közt a Hungária és a Dolly Roll zenekarnak. Azt mondták róla, ő a Dolly Roll motorja. Az Arrivederci Amore zeneszerzője három hete állt utoljára színpadon, amikor a Dolly Roll szabadtéri koncertet adott Dunakeszin szilveszterkor. "Nagyon hideg volt, de a buli fergeteges volt" írta közösségi oldalán Penczi Mária Ilona, Dolly (67).
"Zolinak soha nem volt semmi baja. Sosem panaszkodott, ráadásul sportolni is szeretett. Nem tudom, hogy mi történhetett vele.
"Talán a szíve nem bírta tovább. Szörnyű!", mondta Hajnal Gábor (66) könnyűzenei menedzser, aki baráti viszonyt ápolt Kékes Zoltánnal. Zenész barátai közül többen nem is hitték el, hogy Sziszi nincs többé, mert sokan így szólították a népszerű zenészt.
"Talán nem igaz" – reménykedett Tereh István (58), az Első Emelet együttesből a saját Facebook oldalán, azonban sajnos a hír igaz.
"Nova, ez igaz? Valós a hír?" – kérdezte egyik ismerőse Novai Gábort (67), aki a Hungária 82-es felbomlása után is közeli kapcsolatban maradt Kékessel.
"Én sem akarom elhinni... Felfoghatatlan!" – sóhajtott Zsoldos „Dedy” Gábor (54), a Dolly Roll egykori dobosa.
 
Kékes Zoltán házas volt, és Raffaella nevű lánya is gyászolja a rajongókon túl. Először, 8 éves korától zongorázni tanult, később gitárra váltott. Tinédzserként alapította meg első együttesét, majd 1968-ban a Gemini gitárosa lett. Innen a Ferm, majd a Juventus zenekar következett, 1973-ban pedig a Hungária tagja lett. Rock And Roll Party címmel 1980-ban kiadott lemezükkel váltak sztárokká, és ezt a hullámot az 1983-ban alakult Dolly Roll is sikeresen lovagolta meg.
 
Újabb nagyszerű zenésztől kell búcsút vennie a szakmának és a közönségnek.


Gong Top 25

 • 07. hét (2017. Február 20. - Február 26.)
  1
  Starley - Call On Me
  2
  Clean Bandit - Rockabye
  3
  Rag ’n’ Bone Man - Human
  4
  Offenbach - Be Mine
  5
  Alan Walker - Alone
  6
  Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
  7
  Calvin Harris - My Way
  8
  Heincz Gábor “Biga” - Gátlás Sztriptíz
  9
  Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On
  10
  Ed Sheeren - Shape Of You
  11
  Rick Astley - Angels On My Side
  12
  Robin Thicke - One Shot
  13
  Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
  14
  The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
  15
  Little Mix - Touch
  16
  Rúzsa Magdi - Jel
  17
  Alle Farben - Bad Ideas
  18
  Blahalouisiana - Túl Távol, Elég Közel
  19
  Sia - The Greatest
  20
  Alvaro Soler - Sofia
  21
  Péter Szabó Szilvia - Az Éj Után (-NEW!-)
  22
  Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
  23
  Katy Perry & Skip Marley - Chained To The Rhythm (-NEW!-)
  24
  Bruno Mars - 24K Magic
  25
  Soulwave - Kalandor
 • 07. hét (2017. Február 13. - Február 19.)
  1
  Clean Bandit - Rockabye
  2
  Rag ’n’ Bone Man - Human
  3
  Offenbach - Be Mine
  4
  Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
  5
  Rick Astley - Angels On My Side
  6
  Alan Walker - Alone
  7
  Calvin Harris - My Way
  8
  Heincz Gábor “Biga” - Gátlás Sztriptíz
  9
  Robin Thicke - One Shot
  10
  Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On
  11
  Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
  12
  Ed Sheeren - Shape Of You
  13
  The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
  14
  Alle Farben - Bad Ideas
  15
  Starley - Call On Me (-NEW!-)
  16
  Rúzsa Magdi - Jel
  17
  Blahalouisiana - Túl Távol, Elég Közel
  18
  Sia - The Greatest
  19
  Little Mix - Touch (-NEW!-)
  20
  Alvaro Soler - Sofia
  21
  Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
  22
  Wellhello - Sohavégetnemérős
  23
  Bruno Mars - 24K Magic
  24
  Soulwave - Kalandor
  25
  Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
 • 06. hét (2017. Február 06. - Február 12.)
  1
  Clean Bandit - Rockabye
  2
  Rag ’n’ Bone Man - Human
  3
  Offenbach - Be Mine
  4
  Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
  5
  Rick Astley - Angels On My Side
  6
  Calvin Harris - My Way
  7
  Robin Thicke - One Shot
  8
  Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
  9
  Heincz Gábor “Biga” - Gátlás Sztriptíz
  10
  Alan Walker - Alone
  11
  Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On
  12
  Alle Farben - Bad Ideas
  13
  The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
  14
  Ed Sheeren - Shape Of You
  15
  Blahalouisiana - Túl Távol, Elég Közel
  16
  Sia - The Greatest
  17
  Rúzsa Magdi - Jel
  18
  Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
  19
  Alvaro Soler - Sofia
  20
  Wellhello - Sohavégetnemérős
  21
  Soulwave - Kalandor
  22
  Bruno Mars - 24K Magic
  23
  Dallos Bogi - Már Nem Zavar
  24
  Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
  25
  Tóth Andi - Tovább
 • 05. hét (2017. Január 30. - Február 05.)
  1
  Clean Bandit - Rockabye
  2
  Rag ’n’ Bone Man - Human
  3
  Offenbach - Be Mine
  4
  Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
  5
  Rick Astley - Angels On My Side
  6
  Calvin Harris - My Way
  7
  Robin Thicke - One Shot
  8
  Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
  9
  The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
  10
  Alle Farben - Bad Ideas
  11
  Heincz Gábor “Biga” - Gátlás Sztriptíz
  12
  Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On
  13
  Alan Walker - Alone
  14
  Sia - The Greatest
  15
  Blahalouisiana - Túl Távol, Elég Közel
  16
  Ed Sheeren - Shape Of You
  17
  Rúzsa Magdi - Jel
  18
  Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
  19
  Alvaro Soler - Sofia
  20
  Wellhello - Sohavégetnemérős
  21
  Soulwave - Kalandor
  22
  Bruno Mars - 24K Magic
  23
  Dallos Bogi - Már Nem Zavar
  24
  Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
  25
  Tóth Andi - Tovább
 • 04. hét (2017. Január 23. - Január 29.)
  1
  Clean Bandit - Rockabye
  2
  Rag ’n’ Bone Man - Human
  3
  Offenbach - Be Mine
  4
  Rick Astley - Angels On My Side
  5
  Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
  6
  Calvin Harris - My Way
  7
  Robin Thicke - One Shot
  8
  Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
  9
  The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
  10
  Sia - The Greatest
  11
  Alle Farben - Bad Ideas
  12
  Heincz Gábor “Biga” - Gátlás Sztriptíz
  13
  Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On
  14
  Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
  15
  Alan Walker - Alone
  16
  Blahalouisiana - Túl Távol, Elég Közel
  17
  Rúzsa Magdi - Jel
  18
  Wellhello - Sohavégetnemérős
  19
  Alvaro Soler - Sofia
  20
  Ed Sheeren - Shape Of You
  21
  Soulwave - Kalandor
  22
  Bruno Mars - 24K Magic
  23
  Dallos Bogi - Már Nem Zavar
  24
  Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
  25
  Tóth Andi - Tovább
 • 03. Hét (2017. január 16. - 2017. január 22.)
  1
  Clean Bandit - Rockabye
  2
  Offenbach - Be Mine
  3
  Rick Astley - Angels On My Side
  4
  Calvin Harris - My Way
  5
  Robin Thicke - One Shot
  6
  Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
  7
  Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
  8
  The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
  9
  Sia - The Greatest
  10
  Rag ’n’ Bone Man - Human
  11
  Wellhello - Sohavégetnemérős
  12
  Alle Farben - Bad Ideas
  13
  Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
  14
  Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On
  15
  Heincz Gábor “Biga” - Gátlás Sztriptíz (-NEW!-)
  16
  Soulwave - Kalandor
  17
  Blahalouisiana - Túl Távol, Elég Közel
  18
  Alan Walker - Alone (-NEW!-)
  19
  Rúzsa Magdi - Jel
  20
  Alvaro Soler - Sofia
  21
  Bruno Mars - 24K Magic
  22
  Dallos Bogi - Már Nem Zavar
  23
  Ed Sheeren - Shape Of You (-NEW!-)
  24
  Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
  25
  Tóth Andi - Tovább
 • 02. Hét (2017. január 09. - 2017. január 15.)
  1
  Clean Bandit - Rockabye
  2
  Offenbach - Be Mine
  3
  Calvin Harris - My Way
  4
  Rick Astley - Angels On My Side
  5
  Robin Thicke - One Shot
  6
  Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
  7
  The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
  8
  Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
  9
  Sia - The Greatest
  10
  Wellhello - Sohavégetnemérős
  11
  Alle Farben - Bad Ideas
  12
  Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
  13
  Rag ’n’ Bone Man - Human
  14
  Soulwave - Kalandor
  15
  Tóth Andi - Tovább
  16
  Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On
  17
  Rúzsa Magdi - Jel
  18
  Bruno Mars - 24K Magic
  19
  Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
  20
  Blahalouisiana - Túl Távol, Elég Közel
  21
  Alvaro Soler - Sofia
  22
  Charlie XCX Feat. Lil Yachty - After The Afterparty
  23
  LP - Lost On You
  24
  Dallos Bogi - Már Nem Zavar (-NEW!-)
  25
  Little Mix - Shout Out To My Ex
 • 01. Hét (2017. január 02. - 2017. január 08.)
  1
  Clean Bandit - Rockabye
  2
  Robin Thicke - One Shot
  3
  Calvin Harris - My Way
  4
  Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
  5
  Rick Astley - Angels On My Side
  6
  Offenbach - Be Mine
  7
  The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
  8
  Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
  9
  Sia - The Greatest
  10
  Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
  11
  Wellhello - Sohavégetnemérős
  12
  Bruno Mars - 24K Magic
  13
  Alle Farben - Bad Ideas
  14
  Soulwave - Kalandor
  15
  Charlie XCX Feat. Lil Yachty - After The Afterparty
  16
  Tóth Andi - Tovább
  17
  Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
  18
  Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On
  19
  Rúzsa Magdi - Jel
  20
  Alvaro Soler - Sofia
  21
  Blahalouisiana - Túl Távol, Elég Közel (-NEW!-)
  22
  New Level Empire - Szerteszét
  23
  Rag ’n’ Bone Man - Human (-NEW!-)
  24
  LP - Lost On You
  25
  Little Mix - Shout Out To My Ex
 • 52. Hét (2016. december 26. - 2017. január 01.)
  1
  Robin Thicke - One Shot
  2
  Clean Bandit - Rockabye
  3
  Calvin Harris - My Way
  4
  Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
  5
  Sia - The Greatest
  6
  Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
  7
  Rick Astley - Angels On My Side
  8
  The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
  9
  Offenbach - Be Mine
  10
  Bruno Mars - 24K Magic
  11
  Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
  12
  Wellhello - Sohavégetnemérős
  13
  Alle Farben - Bad Ideas
  14
  New Level Empire - Szerteszét
  15
  Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
  16
  Soulwave - Kalandor
  17
  Charlie XCX Feat. Lil Yachty - After The Afterparty
  18
  Tóth Andi - Tovább
  19
  Alan Walker Feat. Kelly Clarkson - Baby Don’t Go
  20
  Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On
  21
  Alvaro Soler - Sofia
  22
  LP - Lost On You Little Mix - Shout Out To My Ex
  23
  Rúzsa Magdi - Jel (-NEW!-)
  24
  Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
 • 51. Hét (2016. december 19. - december 25.)
  1
  Robin Thicke - One Shot
  2
  Calvin Harris - My Way
  3
  Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
  4
  Clean Bandit - Rockabye
  5
  Sia - The Greatest
  6
  Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
  7
  Rick Astley - Angels On My Side
  8
  The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
  9
  Bruno Mars - 24K Magic
  10
  Alle Farben - Bad Ideas
  11
  New Level Empire - Szerteszét
  12
  Alan Walker Feat. Kelly Clarkson - Baby Don’t Go
  13
  Wellhello - Sohavégetnemérős
  14
  Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
  15
  Offenbach - Be Mine (-NEW!-)
  16
  Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
  17
  Soulwave - Kalandor
  18
  Charlie XCX Feat. Lil Yachty - After The Afterparty
  19
  LP - Lost On You
  20
  Tóth Andi - Tovább (-NEW!-)
  21
  Alvaro Soler - Sofia
  22
  Punnany Massif - Partizán II.
  23
  Little Mix - Shout Out To My Ex
  24
  Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On (-NEW!-)
  25
  Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
 • 50. Hét (2016. december 12. - december 18.)
  1
  Calvin Harris - My Way
  2
  Robin Thicke - One Shot
  3
  Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
  4
  Clean Bandit - Rockabye
  5
  Sia - The Greatest
  6
  Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
  7
  New Level Empire - Szerteszét
  8
  The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
  9
  Bruno Mars - 24K Magic
  10
  Rick Astley - Angels On My Side
  11
  Alle Farben - Bad Ideas
  12
  Wellhello - Sohavégetnemérős
  13
  Alan Walker Feat. Kelly Clarkson - Baby Don’t Go
  14
  Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
  15
  Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
  16
  Soulwave - Kalandor
  17
  LP - Lost On You
  18
  Charlie XCX Feat. Lil Yachty - After The Afterparty
  19
  Punnany Massif - Partizán II.
  20
  Little Mix - Shout Out To My Ex
  21
  Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
  22
  Alvaro Soler - Sofia
  23
  Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
  24
  Kelemen Kabátban - Indián Nyár
  25
  Medix - Metro
 • 49. Hét (2016. december 05. - december 11.)
  1
  Calvin Harris - My Way
  2
  Robin Thicke - One Shot
  3
  Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
  4
  Sia - The Greatest
  5
  Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
  6
  Clean Bandit - Rockabye
  7
  New Level Empire - Szerteszét
  8
  The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
  9
  Bruno Mars - 24K Magic
  10
  Wellhello - Sohavégetnemérős
  11
  Alle Farben - Bad Ideas
  12
  Rick Astley - Angels On My Side
  13
  Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
  14
  Alan Walker Feat. Kelly Clarkson - Baby Don’t Go
  15
  Soulwave - Kalandor
  16
  Punnany Massif - Partizán II.
  17
  Kelemen Kabátban - Indián Nyár
  18
  Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
  19
  LP - Lost On You
  20
  Charlie XCX Feat. Lil Yachty - After The Afterparty
  21
  Little Mix - Shout Out To My Ex
  22
  Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
  23
  Alvaro Soler - Sofia
  24
  Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
  25
  Medix - Metro
 • 48. Hét (2016. november 28. - december 04.)
  1
  Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
  2
  Calvin Harris - My Way
  3
  Sia - The Greatest
  4
  Robin Thicke - One Shot
  5
  Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
  6
  The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
  7
  Bruno Mars - 24K Magic
  8
  Alle Farben - Bad Ideas
  9
  New Level Empire - Szerteszét
  10
  Clean Bandit - Rockabye
  11
  Wellhello - Sohavégetnemérős
  12
  Punnany Massif - Partizán II.
  13
  Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
  14
  Kelemen Kabátban - Indián Nyár
  15
  Alan Walker Feat. Kelly Clarkson - Baby Don’t Go
  16
  Rick Astley - Angels On My Side
  17
  Soulwave - Kalandor
  18
  LP - Lost On You
  19
  Little Mix - Shout Out To My Ex
  20
  Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
  21
  Charlie XCX Feat. Lil Yachty - After The Afterparty
  22
  Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
  23
  Alvaro Soler - Sofia
  24
  Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
  25
  Medix - Metro
 • 47. Hét (2016. november 21. - november 27.)
  1
  Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
  2
  Calvin Harris - My Way
  3
  Sia - The Greatest
  4
  Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
  5
  The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
  6
  Bruno Mars - 24K Magic
  7
  Robin Thicke - One Shot 
  8
  Punnany Massif - Partizán II.
  9
  Alle Farben - Bad Ideas
  10
  New Level Empire - Szerteszét
  11
  Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
  12
  Kelemen Kabátban - Indián Nyár
  13
  Clean Bandit - Rockabye
  14
  Wellhello - Sohavégetnemérős
  15
  LP - Lost On You
  16
  Little Mix - Shout Out To My Ex
  17
  Alan Walker Feat. Kelly Clarkson - Baby Don’t Go (-NEW!-)
  18
  Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
  19
  Rick Astley - Angels On My Side
  20
  Soulwave - Kalandor
  21
  Alvaro Soler - Sofia
  22
  Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
  23
  Medix - Metro
  24
  Charlie XCX Feat. Lil Yachty - After The Afterparty (-NEW!-)
  25
  Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith (-NEW!-)
 • 46. Hét (2016. november 14. - november 20.)
  1
  Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
  2
  Calvin Harris - My Way
  3
  Sia - The Greatest
  4
  Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
  5
  The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
  6
  Bruno Mars - 24K Magic
  7
  Punnany Massif - Partizán II.
  8
  Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
  9
  Little Mix - Shout Out To My Ex
  10
  Alle Farben - Bad Ideas
  11
  New Level Empire - Szerteszét
  12
  LP - Lost On You
  13
  Kelemen Kabátban - Indián Nyár
  14
  Clean Bandit - Rockabye
  15
  Wellhello - Sohavégetnemérős
  16
  Medix - Metro
  17
  Robin Thicke - One Shot (-NEW!-)
  18
  Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
  19
  Alvaro Soler - Sofia
  20
  Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
  21
  Rick Astley - Angels On My Side (-NEW!-)
  22
  Soulwave - Kalandor
  23
  Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
  24
  Fifth Harmony - That’s My Girl
  25
  Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
 • 45. Hét (2016. november 07. - november 13.)
  1
  Calvin Harris - My Way
  2
  The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
  3
  Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
  4
  Sia - The Greatest
  5
  Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
  6
  Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
  7
  Punnany Massif - Partizán II.
  8
  Bruno Mars - 24K Magic
  9
  Little Mix - Shout Out To My Ex
  10
  Alle Farben - Bad Ideas
  11
  New Level Empire - Szerteszét
  12
  LP - Lost On You
  13
  Kelemen Kabátban - Indián Nyár
  14
  Medix - Metro
  15
  Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
  16
  Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
  17
  Alvaro Soler - Sofia
  18
  Clean Bandit - Rockabye
  19
  Wellhello - Sohavégetnemérős (-NEW!-)
  20
  Fifth Harmony - That’s My Girl
  21
  Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
  22
  Belga - Rendőrmunka
  23
  Willy William - Ego
  24
  Soulwave - Kalandor (-NEW!-)
  25
  Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
 • 44. Hét (2016. október 31. - november 06.)
  1
  Calvin Harris - My Way
  2
  The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
  3
  Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
  4
  Bruno Mars - 24K Magic
  5
  Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
  6
  Punnany Massif - Partizán II.
  7
  Sia - The Greatest
  8
  Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
  9
  Little Mix - Shout Out To My Ex
  10
  New Level Empire - Szerteszét
  11
  Medix - Metro
  12
  Kelemen Kabátban - Indián Nyár
  13
  Belga - Rendőrmunka
  14
  Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
  15
  Alle Farben - Bad Ideas
  16
  Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
  17
  LP - Lost On You
  18
  Fifth Harmony - That’s My Girl
  19
  Alvaro Soler - Sofia
  20
  Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
  21
  Wellhello - Sohavégetnemérős
  22
  Willy William - Ego
  23
  Marge - Repülünk
  24
  Bon Jovi - This House Is Not For Sale
  25
  Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
 • 43. Hét (2016. október 24. - október 30.)
  1
  Bruno Mars - 24K Magic
  2
  The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
  3
  Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
  4
  Calvin Harris - My Way
  5
  Punnany Massif - Partizán II.
  6
  Little Mix - Shout Out To My Ex
  7
  Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up (-NEW!-)
  8
  Medix - Metro
  9
  Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
  10
  Sia - The Greatest
  11
  New Level Empire - Szerteszét
  12
  Belga - Rendőrmunka
  13
  Kelemen Kabátban - Indián Nyár
  14
  Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
  15
  Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
  16
  Chainsmokers Feat. Halsey - Closer
  17
  Fifth Harmony - That’s My Girl
  18
  Alvaro Soler - Sofia
  19
  All Farben - Bad Ideas (-NEW!-)
  20
  Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
  21
  Marge - Repülünk  (-NEW!-)
  22
  Willy William - Ego
  23
  Bon Jovi - This House Is Not For Sale
  24
  LP - Lost On You (-NEW!-)
  25
  Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
 • 42. Hét (2016. október 17. - október 23.)
  1
  The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
  2
  Chainsmokers Feat. Halsey - Closer
  3
  Belga - Rendőrmunka
  4
  Bruno Mars - 24K Magic
  5
  Punnany Massif - Partizán II.
  6
  Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
  7
  Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
  8
  Willy William - Ego
  9
  Medix - Metro
  10
  Bon Jovi - This House Is Not For Sale
  11
  Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
  12
  New Level Empire - Szerteszét
  13
  Alvaro Soler - Sofia
  14
  Sia - The Greatest
  15
  Little Mix - Shout Out To My Ex (-NEW!-)
  16
  Kelemen Kabátban - Indián Nyár
  17
  Calvin Harris - My Way 
  18
  Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
  19
  Fifth Harmony - That’s My Girl (-NEW!-)
  20
  Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
  21
  Halott Pénz Feat. Kőváry Zoli - Erre Még Meghívlak
  22
  Majsai Gábor - Angyal
  23
  Enrique Iglesias - Duele El Corazon
  24
  Pál Dénes - Ott Van
  25
  Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
 • 41. Hét (2016. október 10. - október 16.)
  1
  The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
  2
  Chainsmokers Feat. Halsey - Closer
  3
  Belga - Rendőrmunka
  4
  Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
  5
  Punnany Massif - Partizán II.
  6
  Bruno Mars - 24K Magic
  7
  Bon Jovi - This House Is Not For Sale
  8
  Willy William - Ego
  9
  Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
  10
  Medix - Metro
  11
  Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
  12
  Alvaro Soler - Sofia
  13
  New Level Empire - Szerteszét
  14
  Majsai Gábor - Angyal
  15
  Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
  16
  Halott Pénz Feat. Kőváry Zoli - Erre Még Meghívlak
  17
  Kelemen Kabátban - Indián Nyár
  18
  Enrique Iglesias - Duele El Corazon
  19
  Pál Dénes - Ott Van
  20
  Sia - The Greatest (-NEW!-)
  21
  Hooligans - Apám
  22
  Calvin Harris - My Way (-NEW!-)
  23
  Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna (-NEW!-)
  24
  Selena Gomez - Kill Em With Kindness
  25
  Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
 • 40. Hét (2016. október 02. - október 09.)
  1
  Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
  2
  Belga - Rendőrmunka
  3
  Willy William - Ego
  4
  Chainsmokers Feat. Halsey - Closer
  5
  The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy (-NEW!-)
  6
  Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
  7
  Bon Jovi - This House Is Not For Sale
  8
  Punnany Massif - Partizán II.
  9
  Alvaro Soler - Sofia
  10
  Bruno Mars - 24K Magic (-NEW!-)
  11
  Majsai Gábor - Angyal
  12
  Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
  13
  Medix - Metro
  14
  Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
  15
  Halott Pénz Feat. Kőváry Zoli - Erre Még Meghívlak
  16
  New Level Empire - Szerteszét
  17
  Pál Dénes - Ott Van
  18
  Enrique Iglesias - Duele El Corazon
  19
  Kelemen Kabátban - Indián Nyár (-NEW!-)
  20
  Hooligans - Apám
  21
  Selena Gomez - Kill Em With Kindness
  22
  Calvin Harris Feat. Rihanna - This Is What You Came For
  23
  Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
  24
  Fais Feat. Afrojack - Hey
  25
  Sigala Feat. John Newman & Nile Rogers - Give Me Your Love
 • 39. Hét (2016. szeptember 26. - október 2.)
  1
  Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
  2
  Belga - Rendőrmunka
  3
  Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
  4
  Alvaro Soler - Sofia
  5
  Willy William - Ego
  6
  Majsai Gábor - Angyal
  7
  Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
  8
  Fais Feat. Afrojack - Hey
  9
  Punnany Massif - Partizán II.
  10
  Halott Pénz Feat. Kőváry Zoli - Erre Még Meghívlak
  11
  Bon Jovi - This House Is Not For Sale
  12
  Chainsmokers Feat. Halsey - Closer
  13
  Pál Dénes - Ott Van
  14
  Medix - Metro
  15
  Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now (-NEW!-)
  16
  Selena Gomez - Kill Em With Kindness
  17
  Deorro Feat. Elvis Crespo - Bailar
  18
  New Level Empire - Szerteszét
  19
  Enrique Iglesias - Duele El Corazon
  20
  Hooligans - Apám
  21
  Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
  22
  Kungs & Cookin’ On 3 Burners - This Girl
  23
  Calvin Harris Feat. Rihanna - This Is What You Came For
  24
  Sigala Feat. John Newman & Nile Rogers - Give Me Your Love
  25
  Wellhello - A Város Szemei
 • 38. Hét (2016. szeptember 19. - szeptember 25.)
  1
  Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
  2
  Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
  3
  Alvaro Soler - Sofia
  4
  Belga - Rendőrmunka
  5
  Fair Feat. Afrojack - Hey
  6
  Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
  7
  Majsai Gábor - Angyal
  8
  Halott Pénz Feat. Kőváry Zoli - Erre Még Meghívlak
  9
  Deorro Feat. Elvis Crespo - Bailar
  10
  Punnany Massif - Partizán II.
  11
  Pál Dénes - Ott Van
  12
  Willy William - Ego
  13
  Selena Gomez - Kill Em With Kindness
  14
  Medix - Metro
  15
  Bon Jovi - This House Is Not For Sale
  16
  Chainsmokers Feat. Halsey - Closer (-NEW!-)
  17
  Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
  18
  Kungs & Cookin’ On 3 Burners - This Girl
  19
  New Level Empire - Szerteszét  (-NEW!-)
  20
  Enrique Iglesias - Duele El Corazon
  21
  Calvin Harris Feat. Rihanna - This Is What You Came For
  22
  Hooligans - Apám
  23
  Sigala Feat. John Newman & Nile Rogers - Give Me Your Love
  24
  Sia Feat. Sean Paul - Chip Thrills
  25
  Wellhello - A Város Szemei
 • 37. Hét (2016. szeptember 12. - szeptember 18.)
  1
  Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
  2
  Alvaro Soler - Sofia
  3
  Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
  4
  Fair Feat. Afrojack - Hey
  5
  Belga - Rendőrmunka
  6
  Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
  7
  Halott Pénz Feat. Kőváry Zoli - Erre Még Meghívlak
  8
  Majsai Gábor - Angyal
  9
  Deorro Feat. Elvis Crespo - Bailar
  10
  Pál Dénes - Ott Van
  11
  Selena Gomez - Kill Em With Kindness
  12
  Punnany Massif - Partizán II.
  13
  Kungs & Cookin’ On 3 Burners - This Girl
  14
  Medix - Metro
  15
  Calvin Harris Feat. Rihanna - This Is What You Came For
  16
  Adele - Send My Love (To Your New Lover)
  17
  Hooligans - Apám
  18
  Pitbull Feat. Flo Rida Feat. LunchMoney Louis - Green Light
  19
  Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
  20
  Bon Jovi - This House Is Not For Sale
  21
  Sigala Feat. John Newman & Nile Rogers - Give Me Your Love
  22
  Sia Feat. Sean Paul - Chip Thrills
  23
  Enrique Iglesias - Duele El Corazon (-NEW!-)
  24
  Meghan Trainor - No
  25
  Wellhello - A Város Szemei
 • 36. Hét (2016. Szeptember 05. - Szeptember 11.
  1
  01. Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
  2
  02. Alvaro Soler - Sofia
  3
  03. Fair Feat. Afrojack - Hey
  4
  04. Deorro Feat. Elvis Crespo - Bailar
  5
  05. Halott Pénz Feat. Kőváry Zoli - Erre Még Meghívlak
  6
  06. Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
  7
  07. Selena Gomez - Kill Em With Kindness
  8
  08. Majsai Gábor - Angyal
  9
  09. Pál Dénes - Ott Van
  10
  10. Belga - Rendőrmunka
  11
  11. Kungs & Cookin’ On 3 Burners - This Girl
  12
  12. Medix - Metro
  13
  13. Punnany Massif - Partizán II.
  14
  14. Chainsmokers Feat. Halsey - Closer (-NEW!-)
  15
  15. Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
  16
  16. Hooligans - Apám
  17
  17. Pitbull Feat. Flo Rida Feat. LunchMoney Louis - Green Light
  18
  18. Willy William - Ego (-NEW!-)
  19
  19. Calvin Harris Feat. Rihanna - This Is What You Came For
  20
  20. Bon Jovi - This House Is Not For Sale
  21
  21. Adele - Send My Love (To Your New Lover)
  22
  22. Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
  23
  23. Sia Feat. Sean Paul - Chip Thrills
  24
  24. Sigala Feat. John Newman & Nile Rogers - Give Me Your Love
  25
  25. Alle Farben Feat. Younotus - Please Tell Rosie
 • 35. hét (2016. augusztus 29. - szeptember 04.)
  1
  Alvaro Soler - Sofia
  2
  Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
  3
  Fair Feat. Afrojack - Hey
  4
  Halott Pénz Feat. Kőváry Zoli - Erre Még Meghívlak
  5
  Deorro Feat. Elvis Crespo - Bailar
  6
  Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
  7
  Selena Gomez - Kill Em With Kindness
  8
  Pál Dénes - Ott Van
  9
  Majsai Gábor - Angyal
  10
  Adele - Send My Love (To Your New Lover)
  11
  Belga - Rendőrmunka
  12
  Kungs & Cookin’ On 3 Burners - This Girl
  13
  Hooligans - Apám
  14
  Punnany Massif - Partizán II.
  15
  Pitbull Feat. Flo Rida Feat. LunchMoney Louis - Green Light
  16
  Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
  17
  Medix - Metro
  18
  Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
  19
  Calvin Harris Feat. Rihanna - This Is What You Came For
  20
  Sia Feat. Sean Paul - Chip Thrills
  21
  Sigala Feat. John Newman & Nile Rogers - Give Me Your Love
  22
  Bon Jovi - This House Is Not For Sale (-NEW!-)
  23
  Alle Farben Feat. Younotus - Please Tell Rosie
  24
  Meghan Trainor - No
  25
  Wellhello - A Város Szemei
 • 34. hét (2016. augusztus 22. - augusztus 28.)
  1
  Alvaro Soler - Sofia
  2
  Halott Pénz Feat. Kőváry Zoli - Erre Még Meghívlak
  3
  Fair Feat. Afrojack - Hey
  4
  Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
  5
  Deorro Feat. Elvis Crespo - Bailar
  6
  Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
  7
  Pál Dénes - Ott Van
  8
  Adele - Send My Love (To Your New Lover)
  9
  Selena Gomez - Kill Em With Kindness
  10
  Majsai Gábor - Angyal (-NEW!-)
  11
  Kungs & Cookin’ On 3 Burners - This Girl
  12
  Belga - Rendőrmunka
  13
  Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
  14
  Hooligans - Apám
  15
  Calvin Harris Feat. Rihanna - This Is What You Came For
  16
  Punnany Massif - Partizán II.
  17
  Pitbull Feat. Flo Rida Feat. LunchMoney Louis - Green Light 
  18
  Medix - Metro
  19
  Sigala Feat. John Newman & Nile Rogers - Give Me Your Love
  20
  Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
  21
  Sia Feat. Sean Paul - Chip Thrills
  22
  Alle Farben Feat. Younotus - Please Tell Rosie
  23
  Wellhello - A Város Szemei
  24
  Meghan Trainor - No
  25
  Steven Tyler - Red, White & You
 • 33. hét (2016. augusztus 15. - augusztus 21.)
  1
  Alvaro Soler - Sofia
  2
  Halott Pénz Feat. Kőváry Zoli - Erre Még Meghívlak
  3
  Selena Gomez - Kill Em With Kindness
  4
  Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
  5
  Deorro Feat. Elvis Crespo - Bailar
  6
  Pál Dénes - Ott Van
  7
  Adele - Send My Love (To Your New Lover)
  8
  Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
  9
  Kungs & Cookin’ On 3 Burners - This Girl
  10
  Hooligans - Apám
  11
  Fair Feat. Afrojack - Hey
  12
  Belga - Rendőrmunka
  13
  Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
  14
  Calvin Harris Feat. Rihanna - This Is What You Came For
  15
  Sigala Feat. John Newman & Nile Rogers - Give Me Your Love
  16
  Sia Feat. Sean Paul - Chip Thrills
  17
  Punnany Massif - Partizán II.
  18
  Pitbull Feat. Flo Rida Feat. LunchMoney Louis - Green Light 
  19
  Medix - Metro (-NEW!-)
  20
  Alle Farben Feat. Younotus - Please Tell Rosie
  21
  Wellhello - A Város Szemei
  22
  Meghan Trainor - No
  23
  Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore (-NEW!-)
  24
  Steven Tyler - Red, White & You
  25
  DNCE - Cake By The Ocean
 • 32. hét (2016. augusztus 08. - augusztus 14.)
  1
  Halott Pénz Feat. Kőváry Zoli - Erre Még Meghívlak
  2
  Alvaro Soler - Sofia
  3
  Adele - Send My Love (To Your New Lover)
  4
  Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
  5
  Selena Gomez - Kill Em With Kindness
  6
  Deorro Feat. Elvis Crespo - Bailar
  7
  Kungs & Cookin’ On 3 Burners - This Girl
  8
  Pál Dénes - Ott Van
  9
  Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
  10
  Hooligans - Apám
  11
  Calvin Harris Feat. Rihanna - This Is What You Came For
  12
  Belga - Rendőrmunka
  13
  Fair Feat. Afrojack - Hey
  14
  Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
  15
  Sigala Feat. John Newman & Nile Rogers - Give Me Your Love
  16
  Sia Feat. Sean Paul - Chip Thrills
  17
  Wellhello - A Város Szemei
  18
  Alle Farben Feat. Younotus - Please Tell Rosie
  19
  Jetlag - Karszalagok
  20
  Pitfall Feat. Flo Rida Feat. LunchMoney Louis - Green Light (-NEW!-)
  21
  Meghan Trainor - No
  22
  Steven Tyler - Red, White & You
  23
  Punnany Massif - Partizán II. (-NEW!-)
  24
  Mike Posner - I Took A Pill In Ibiza
  25
  DNCE - Cake By The Ocean
 • 31. hét (2016. augusztus 01. - augusztus 07.)
  1
  Halott Pénz Feat. Kőváry Zoli - Erre Még Meghívlak
  2
  Adele - Send My Love (To Your New Lover)
  3
  Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
  4
  Kungs & Cookin’ On 3 Burners - This Girl
  5
  Selena Gomez - Kill Em With Kindness
  6
  Deorro Feat. Elvis Crespo - Bailar
  7
  Alvaro Soler - Sofia 
  8
  Hooligans - Apám
  9
  Pál Dénes - Ott Van
  10
  Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
  11
  Calvin Harris Feat. Rihanna - This Is What You Came For
  12
  Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
  13
  Sigala Feat. John Newman & Nile Rogers - Give Me Your Love
  14
  Wellhello - A Város Szemei
  15
  Belga - Rendőrmunka 
  16
  Alle Farben Feat. Younotus - Please Tell Rosie
  17
  Sia Feat. Sean Paul - Chip Thrills
  18
  Jetlag - Karszalagok
  19
  Steven Tyler - Red, White & You
  20
  Fair Feat. Afrojack - Hey (-NEW!-)
  21
  Meghan Trainor - No
  22
  Mike Posner - I Took A Pill In Ibiza
  23
  Alan Walker - Faded
  24
  DNCE - Cake By The Ocean
MAI MŰSOROK
06:00-10:00 | Reggeli cocktail
12:00-14:00 | Déli kívánságműsor
14:00-18:00 | Élénk Délután
18:00-20:00 | Interaktív kívánságműsor
20:00-23:00 | Poptarisznya B. Tóth Lászlóval
Elérhetőségeink
Titkárság: 76 /414 030
Fax: 76 / 418 -812
Értékesítés: 06 20/524/7671 (munkanapokon 8 - 17 óráig)
E-mail: ertekesites@gongradio.hu
Stúdió / Kívánságműsor: 76 / 414 - 010
Kívánságműsor sms: 06 20/ 9 414-020
E-mail: studio@gongradio.hu
Útravaló
"Hittél, mert láttál. Boldogok, akik nem látnak, mégis hisznek." (Biblia)